Prijzen
Een fotoshoot van één uur bedraagt € 65,- (tot vier personen). Voor ieder half uur wat bij de shoot komt, komt er € 15,- bij. Voor elke persoon die er extra bij komt rekenen wij € 10,- extra.
Voor een buitenshoot (summershoot) geldt er een actietarief (de maanden juni, juli en augustus) hierbij is de prijs voor een shoot voor één persoon € 50,-. De buitenshoot duurt dan ongeveer 1,5 uur. Voor elk persoon die er extra bij komt rekenen wij € 10,- extra.
Voor beide soorten portretshoots geldt dat je twee bewerkte bestanden opgestuurd krijgt via WeTransfer. De rest van de foto's komen in onze webwinkel (via Oypo). Je krijgt een link en een wachtwoord opgestuurd per mail om bij de foto's te kunnen. De foto's kunnen hier vandaan besteld worden.
Trouwshoot
Voor een trouwshoot kunt u vrijblijvend contact opnemen. U kunt ons mailen (info@fotowijco.nl), bellen of appen 06 - 20 90 06 80. Dan maken we een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken of er een 'klik' is.
Glamourshoot
De prijs voor een solosessie bedraagt € 150,-. De prijs voor een duosessie is € 200,-. Kijk voor meer informatie op de pagina voor Glamourshoots.
Voor vragen en/of wensen kun je mailen naar info@fotowijco.nl.
Back to Top